Sunlight Fólia Előnyei


 

Nymcor Sunlight átmeneti ablak fóliákat úgy tervezték, hogy maximalizálja a napfényt a telepített környezetben.

Nymcor Sunlight fólia alkalmazkodik a nap intenzitásához, csak akkor színezi az ablakot, amikor szükséges.

 

​  

Maximalizálja a napfényt

A hagyományos színezett fóliák nagyszerűen működnek, amikor süt a nap, 

de a sötétebb esős napokon sötétté teheti a belső teret.

Ezzel szemben a Nymcor Sunlight fólia borús időben kivilágosodik

és maximális fényt enged be az ablakon.

 

 

 

 

Energiát takarít meg 

Mivel blokkolja a nap hőjének az ablakon való bejutását,

az ablak fóliák csökkentik a hűtési költségeket,

energiát takarít meg, 

miközben pénzt takarít meg Önnek.

 

 

UV Védelem

Ablak fóliák megvédik családját, dolgozóit a nap káros sugaraitól azáltal, hogy blokkolja az UVA és UVB sugarak 99%-át. Nymcor Sunlight átmeneti ablak fólia szelektíven szűri a napenergiát, a nap legkárosabb UV sugárzásának 99,9%-át blokkolja, miközben átengedi a biztonságos napfényt. Ez segít meghosszabbítani a bútorainak, festményeinek, falburkolatainak az élettartamát, miközben a színek élénkek maradnak. Intenzív napfény esetén a Nymcor Sunlight fólia úgy válaszol, hogy több látható fényt blokkol és páratlan védelmet nyújt a hagyományos, statikus szinezett fóliákhoz képest.

 

 

 

Egészségtudatosság 

A hosszantartó napfény bőrrákot és látási problémákat okozhat.

A Nymcor Sunlight ablak fólia csökkenti a napfény erősségét, ezáltal megelőzi a szem megerőltetését a túlzott fényszennyezéssel szemben.

Nymcor Sunlight fóliák bőrgyógyászok által ajánlott, mint hatékony UV védelem. Azok a lakástulajdonosok, akik érzékenyek a napsugárzásra, a fólia segítségével mérsékelhetik az idő előtti öregedést, a napfoltokat és az intenzív napsugárzás által okozott túlzott szemkárosodást.

 

 

 

Kevesebb energia költségek  

 

A Nymcor Sunlight hővédő ablak fóliák a nap hőjét 50%-ig tudja blokkolni,  az épületeket és otthonokat hűvösebben tartva és sokkal komfortosabban. 

Megfelelő szellőztetést feltételezve, a szoba hőmérsékletét akár 10 fokkal is csökkentheti. Továbbá, a fólia installálása 3-5 éven belül megtérül (az energiamegtakarításban jelentkezik), amikor Low-e üvegre installáljuk, sokkal rövidebb és költséghatékonyabb, mint nyílászárót cserélni!

 

 

 

 

Átláthatóság 

A Nymcor Sunlight átmeneti ablak fóliákat úgy tervezték, hogy amikor közvetlen napfény éri, visszatükrözi a látható fényt és ezáltal csökkenti a betekintést. 

A fóliáink napközben sötétebbek kívülről, és belülről továbbra is zavartalan kilátást biztosítanak. Nymcor Sunlight Fólia egyedülálló abban, hogy éjszaka láthatatlannak tűnik az üvegen, megtartva a kilátást a külvilágra.