Sunlight Fólia


Egy új, sokkal intelligensebb ablak fólia, mely automatikusan világosodik és sötétedik a nap erősségének függvényében

NINCS KÁBEL - NINCS ADAPTER - NINCS VEZÉRLÉS

HŐVÉDELEM ÉS FÉNYVÉDELEM EGYBEN

MAXIMALIZÁLJA A TERMÉSZETES FÉNYT, MIKÖZBEN CSÖKKENTI A HŐT!

 

A Nymcor Sunlight Fólia a napfény erősségének hatására változtatja fényáteresztését, minél intenzívebb a napfény erőssége, mely közvetlenül éri a fóliát, annál sötétebbé válik a fólia és kevesebb fényt enged át. Így a déli órákban, amikor a legerősebb a napsugárzás, a fólia lesötétedik, kevesebb fényt enged át, viszont továbbra is zavartalan kilátást biztosít.

A reggeli és esti órákban, valamint borús időben, amikor kevesebb vagy nem éri napsugárzás a fóliát, maximális fényt enged át, valamint maximális ki- és betekintést tesz lehetővé.

          

 

Átmeneti = Irányított napfény vezérlés

Nymcor Sunlight ablak fólia alkalmazkodik az ablakát és üvegajtaját érő napfény intenzitásához

Nymcor Sunlight fóliát, amikor közvetlen napfény éri, egy világosabb állapotról sötétebb, szinezett állapotra változik.

 

UV védelem=Biztonságos napfény

Nymcor Sunlight abalkfóliák blokkolják a napfény káros ultraibolya sugárzásának 99%-át mindkét állapotában, a tiszta és a szinezett állapotban is. Nymcor Sunlight fólival installált ablakon és üvegajtón bejövő napfény mentes lesz a káros sugárzásoktól. Megvédi az értéktárgyait, bútorait az idő előtti öregedéstől és meghosszabbítja élettartamukat.

 

Hővezérlés

A Nymcor Sunlight átmeneti ablak fóliák speciális kerámiából állnak, melyek nagy intenzitású napenergiás blokkolóként funkcionálnak. Ezek a spektrálisan szelektív kerámia bevonatok úgy vannak tervezve, hogy megállítsák az infrasugárzás több mint 85%-át. A Nymcor Sunlight fólia telepítésével, az épületek már nem szenvednek a túlzott hőmérséklet emelkedéstől, aminek köszönhetően csökkenti a hűtőberendezések fogyasztását. A Nymcor Sunlight kerámia alapú ablak fólia maximalizálja a napfényt, miközben csökkenti az üvegházhatást.