Nymcor Media System


Szeretne több embert bevonzani üzletébe? Nem találja hatékonynak a hagyományos print médiát?
Cégünk egy olyan innovatív lehetőséget biztosít, melynek segítségével új távlatokat nyithat a reklámozás terén.

EGYSZERI KÖLTSÉG - EGYEDI MEGJELENÉS - FELHASZNÁLÓBARÁT

Ezzel a technikával lehetőség van a kirakatban egyszerre a terméket bemutatni és reklámfilmeket vetíteni, valamint ezek kombinációjára.

A software segítségével 24 órára előre percre, másodpercre pontosan be tudja állítani, hogy mikor legyen átlátszó az üvegfelület (amikor látszik a termék), mikor melyik videó kerüljön vetítésre, valamint lehetősége van hologramszerű vetítésre is.

Az alábbi videón is jól látszik, hogy üvegfelületünk kezdetben átlátszó, majd egy videó lejátszása után újra átlátszóvá válik. A software segítségével kedvünk szerint szabályozhatjuk mennyi ideig legyen átlátszó üvegportálunk a videók között.

Lehetőség van a programon belül a fólia átláthatóságát is változtatni, így akár hologramhatású videókat (logó, virtuális hölgy/úr, 3d termék stb.) is megjeleníthetünk kirakatunkon.

A vezérlőrendszer pedig automatikusan összehangolja a fólia kapcsolását (átlátható, nem átlátható) és a projektoros vetítést.

Vezérlőrendszerünket összeköthetjük egy mozgásérzékelővel, így ha valaki egy bizonyos távolságon belül ér a kirakatunkhoz automatikusan lejátszódik egy videó, majd üvegfelületünk újra átlátszóvá válik.